Datorită acestei sugestii veți excelentă de energie.

Datorită acestei sugestii veți excelentă de energie.

Până când veți învăța să dezactivați creier și un computer, înainte de a merge la pat, lăsând destul de o mulțime de energie, chiar și la sex. Și, deși poate fi provocator punct de vedere fizic, dacă este vorba despre o dispoziție bună și mai plăcute de energie, nu poti face mai bine. Tare dragoste, pentru că el nu numai că nu ameliorează tensiunea psihică, reduce producția de endorfine și simplu, care, apropo, pentru tine, în afară îmbunătățește starea de spirit și de sănătate fizică și relații. (Și vztahová sănătate-excelent remediu pentru oboseala si stres.)

În lupta cu oboseala sau pohlídejte nivelul de zahăr din sânge.

În lupta cu oboseala sau pohlídejte nivelul de zahăr din sângeVysaďte toate tipice de “dulce”: cookie-uri de ciocolată de proastă calitate, dar, de asemenea, găluște, sosuri, plin de făină și toate feluri de mâncare, după care vylítne nivelul de zahăr în sânge până la cer, iar apoi a scăzut, și să jefuiască mai multă oboseală decât înainte. Dacă aveți nevoie mlsat, încercați banane.

De asemenea, se referă la masa totală kalorickým dovedește și umple burta, dar, în general, conțin zaharuri naturale care nivelul de zahăr din sânge, astfel încât este afectată, și, în plus, este, de asemenea, apreciat de magnezium, sau magneziu, care vor aprecia dvs. epuizate mușchii și sistemul nervos. Pentru gustări, puteți invita și ciocolata neagra, aceasta, la rândul său, corpul pobídne la o creștere a producției de endorfine!

 

Poate că sună nebunește, vă recomandăm să neváhat și da-te un bun nášup de grăsime! Dar fii atent, numai bune, profesional-numitele acizi grași nesaturați (omega-3 și omega-6), care, în plus față de energie – de fapt nevoie. Îi apreciază, în primul rând, sistemul nervos, deoarece aceste grăsimi întăresc nervoase de legătură.

Acestea sunt, de asemenea, un excelent aliment pentru creier, care la oboseală și declin, ar trebui să câștige de fapt, ca și primul, și, în plus, întăresc inima și permite organismului de a produce un număr mai mare de serotonina, care este un hormon de buna dispozitie. Există o mulțime de motive pentru a pune grăsime pe o farfurie.

Sănătoase produse, cum ar fi avocado, nuci sau fructe de mare.

 

Sănătoase produse, cum ar fi avocado, nuci sau fructe de mareNu trebuie să fie superplavec, dar stau în apă, acestea ar trebui, în cazul lipsei de energie nu trebuie să uităm. Apa este perfect elibereaza de stres, și, prin urmare, aveți o mulțime de opțiuni, cum este posibil de a utiliza un pic de înot, da pur și simplu să se întindă în piscină, și puterea sau se pot relaxa în jacuzzi.

 

Poate tu nu știi, că enzimele sunt implicate în toate procesele celulare din organism, inclusiv a celor regenerativních. Prin urmare, în medicină, în timpul pe termen lung de tratament sau recuperare sunt utilizate enzyme. Cu toate acestea, există enzime la îndemână – în proaspete de fructe și legume. Tocmai din cauza enzymům vitariáni sau iubitorii de raw food, prin urmare, o dieta stricta, dieta nevaří. Cred că enzimele sunt prea valoroasă comoară, și ei au dreptate.

Prin urmare, nu ezitati sa da-ti la micul dejun sau la o gustare fresh home. Sau aflați mai multe despre internă de lapte de fermentare și de a face dreapta de castraveți, prin urmare, murate legume, care nu trece, nu de fierbere, se asigură că enzimele și meritul de fermentare chiar va rog, dumneavoastră microflorei intestinale din bacterii benefice, care vor întări imunitatea ta.

Este cunoscut faptul că, atunci când ai puterea, tu ar trebui să dormi, și, prin aceasta, de a restabili puterea. Super, dacă poate să doarmă între șapte și nouă ore. Și chiar mai bine dacă puteți lua un moment pentru a vă relaxa în timpul zilei. Suficient doar pentru o clipă, să se întindă și închide ochii. Că nu are timp pentru asta? Cineva inteligent a scris că este momentul perfect pentru a da-ti o pauza, acesta este momentul când ne gândim că un astfel de timp nu avem. Amintiți-vă acest lucru.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *